TechTablets › Forums › Jumper Discussion › EZBook series › Ezbook 3 Pro screen flickering
- This topic has 23 replies, 3 voices, and was last updated 8 years, 2 months ago by
Mike.
-
AuthorPosts
-
March 14, 2018 at 7:58 pm #140583
Finally I sent back mine too.
Long story short:
1) After couples of emails they finally agreed that I will send back laptop to Spain and they send me new one from one of EU warehouses.
2) When I asked for address to sent they gave me address in China and thats really pissed me off.
3) I opened claim on PayPal and demanded full refund.
4) Gearbest answered by PayPal and …. gave me adress in Spain to send back. ( I even don’t know what to say…)
5) Today I sent back laptop.
March 14, 2018 at 8:19 pm #140585On them website they also give me address from China for sending it back but at that moment I had opened dispute on PayPal and right now I was given options, among others to send it back to Spain. I abandoned conversation on tickets and I’m handling it only via PayPal. I choose sending back option and I’m waiting for address. Well, I think it’s great that we can send it back to Europe country, shipping time and risk is shorter.
What about You, in the end are You returning it back or replacing Your unit?
March 14, 2018 at 8:27 pm #140586If I would have 100% sure that they will send me new one from EU warehouse I would take the risk and I would pick replacing.
Becouse they once write that and antother time something differetn I simply don’t trust them.
I want refund and probably I will risk and buy new one when it will be in good price from EU warehouse, becouse I really liked this laptop.
March 20, 2018 at 10:54 pm #140885Well, so I send mine today, lets hope it will have nice trip to Spain 🙂 It is so beautiful device, but when I read on forum about another problems, especially with ssd drive, I am convinced that I did well by sending it back. What about You, did your device reached destination? What was origin country? Mine is Poland. Did You apply for PayPal get back money for sending it back?
March 22, 2018 at 9:44 pm #140963Yes. My laptop has been delivered. I also received money from PayPal for sending back.
@PaulStone Śmiesznie wyszło, bo wychodzi na to, że obydwoje jesteśmy z Polski, a gadamy po angielsku 🙂Pierwsza próba doręczenia 20.03 była nieudana i troszkę zacząłem się stresować, ale dziś na szczęście ktoś paczkę odebrał. Czekam teraz na zwrot pieniędzy. Jak pisałem wcześniej, bardzo spodobał mi się ten laptop i jak znajdę go w atrakcyjnej cenie to zaryzykuję i kupię jeszcze raz, a jak coś będzie nie tak to najwyżej odeślę 🙂
March 22, 2018 at 10:17 pm #140964xD Powiem Ci że też mi się podoba bardzo, chciałem go zostawić sobie, aktualnie używam acer es1-131 (n3700/8gb ram/128gb ssd) i mi wystarcza do moich potrzeb ale ma matryce TN i po prostu jak zobaczyłem tego IPSa w jumperze to się zakochałem. Ale wiesz, jak nawet trafi Ci się egzemplarz w którym nie będzie mrugać podświetlenie, nie będzie zbyt czuły klawisz f10, sam wciskający się klawisz escape, latający touchpad lub odpadający, klawa nie będzie miała laga, nie padmie ci po kilku miesiącach bateria itd to jeszcze będziesz musiał się liczyć z tym że nie zadziała Ci dysk na m.2… A powiem Ci że przed obecnym acerem miałem też acera ale switch 10, 2/32gb właśnie z wbudowaną pamięcią i wszystko było ok do momentu kiedy się nie uruchomił już nigdy więcej. Ja wiem, chmury, nasy w domu czy dysk podpięty do routera z usb jako dysk sieciowy i kopiowanie plików w Windows, ale jednak fajnie jest mieć ten komfort że w razie co masz możliwość ten dysk wyjąć i coś z niego odzyskać. Chwilowo zawieszam temat, może kiedyś pojawi się jakiś pewniejszy sprzęt. Myślę jeszcze nad chuwi lapbook air 14,1 też na n3450 ale muszę poczytać czy i z nim loterii nie ma. Ale to już coś koło 350$ więc…
Z innej beczki ile od nadania do dostarczenia, powiedzmy tego pierwszego nieudanego minęło u ciebie? Mój dopiero wczoraj opuścił wer warszawa, a wziąłem paczkę ale ekonomiczną a nie priorytetową. Ciekaw jestem jak to będzie z moim, bo ja postawiłem na nim windowsa polskiego 10 home i nie udało mi się przywrócić kopii oryginalnego windowsa….
Daj znać jak Ci oddadzą kasę za lapka też.
March 22, 2018 at 10:32 pm #140965Ja wysłałem swojego 14.03 po południu, również paczką ekonomiczną. Pierwsza próba doręczenia była 20.03. Dam znać jak otrzymam zwrot.
March 31, 2018 at 7:04 pm #141358I got full refund by PayPal
@PaulStone Zwrot otrzymałem. Chociaż uważam, że gdyby nie PayPal, to nie byłoby tak różowo 🙂Najważniejsze że dobrze się skończyło. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie ok.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.