M-am înscris pe un site românesc de jocuri că am văzut că-ți dă 100 de rotiri gratuite fără să bagi bani. Sună bine, nu? Numai că după ce am confirmat contul și am intrat să joc, nu găseam nicăieri rotirile. Am întrebat în chat și mi-au zis că trebuie întâi verificare KYC completă. Un prieten de-al meu zicea că la el a mers direct. Nu știu dacă e bug sau pur și simplu eu am făcut ceva greșit…
Exact asta am pățit și eu prima dată. Secretul e că rotirile se activează abia după ce urci actele și ți se validează identitatea. Până nu treci de pasul ăla, nu-ți apare nimic. Eu acum joc fără stres, dar la început m-am chinuit să înțeleg de ce nu funcționează. Dacă vrei să vezi exact cum se face pas cu pas, poți arunca o privire pe acest site – mie mi-a fost de mare ajutor.
Ce m-a atras inițial a fost ideea că pot testa jocurile fără să investesc bani. Am folosit rotirile gratuite, dar n-am avut mari câștiguri – și e ok. Ce am remarcat e că site-ul merge bine pe mobil, chiar și când netul nu e grozav. Jocurile se încarcă rapid și nu mi-a dat erori. Eu joc doar pentru distracție, iar faptul că primesc ceva gratuit din când în când e un plus, nu o promisiune de câștig.