Eksperymenty z rzadkimi nasionami konopi

Eksperymenty z rzadkimi nasionami konopi

TechTablets Forums General General Discussion Eksperymenty z rzadkimi nasionami konopi

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Robert Brown
    Participant

Siema forumowicze! Od jakiegoś czasu myślę o powiększeniu mojej kolekcji o odmiany naprawdę nietypowe, które mają ciekawą historię albo oryginalny profil aromatyczny. Nie zależy mi na uprawie, bardziej na tym, żeby móc oglądać różnorodne nasiona i porównywać je między sobą, a przy tym wszystko musi być legalne i bezpieczne do przechowywania. Czy ktoś próbował mieszać klasyczne i nowoczesne genetyki i może podpowiedzieć, gdzie najlepiej znaleźć szeroki wybór w jednym miejscu?

Gregory Walters
    Participant

W takim przypadku polecam zerknąć na seedweed.pl – mają naprawdę szeroki wybór nasion marihuany i konopi kolekcjonerskich, w tym odmiany feminizowane, automatyczne i kolekcjonerskie. Dzięki temu możesz stworzyć mieszankę ciekawych genetyk, które różnią się aromatem, kształtem i historią, a wszystko przy dyskretnej wysyłce i legalnym statusie produktu. Dodatkowo ceny są przyjazne dla kolekcjonerów i pozwalają na eksperymenty bez stresu, że coś pójdzie nie tak.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Password

Skip to toolbar