Fortune Wheel” nədir və orada mərc və RTP necə işləyir?

Fortune Wheel” nədir və orada mərc və RTP necə işləyir?

TechTablets Forums Teclast Forums General Discussion Fortune Wheel” nədir və orada mərc və RTP necə işləyir?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Rose
    Participant

Axşamınız xeyir. Bu yaxınlarda “Fortune Wheel” adlı oyuna rast gəldim, amma tam başa düşmədim necə işləyir. Dostum dedi ki, bu oyun fırlanan təkər kimidi və orada mərc edib uduş qazana bilərsən. Mən də dedim, bir cəhd edim. İlk dəfə oynamamda təkərə 0.50 AZN qoydum və rəqəm düşdü, amma qazanc məbləği məni bir az çaşdırdı – gözlədiyimdən az oldu. Deyilənə görə RTP yüksəkdi, amma bunun mənası tam aydın deyil. Kim oynayıbsa, mərc necə edilir, qaydalar nədi və RTP nə dərəcədə təsir göstərir, paylaşa bilərsinizmi?

Moshy
    Participant

Salam. Mən də bir neçə dəfə oynamışam bu “Fortune Wheel” oyununu, əyləncəli olduğu qədər strategiyalı da görünür. Əsas olan odur ki, təkər fırlanır və hansı rəqəmin üzərində dayansa, o qədər də çarpanla uduş əldə edirsən. Məsələn, 2x, 5x və ya 20x kimi çarpanlar var. RTP təxminən 96% olur, bu da o deməkdi ki, uzun müddətdə oyunçulara geri ödəniş nisbətən yüksəkdi. Başlanğıc üçün çox mərc etməmək və çarpanların ehtimallarını izləmək faydalıdı. Mən bu oyunun detalları ilə tanış olmaq üçün vaxtında sayta daxil ol, orada izahlar aydın şəkildə yer alıb.

Temma Turman
    Participant

Bayaq təsadüfən bu başlığı gördüm, maraqlı gəldi. “Fortune Wheel” adı lap televiziya verilişlərindəki şans oyunlarını xatırladır. Ümumiyyətlə belə oyunların adları insanda maraq oyadır. Hər kəsin bu tipli slotlara və təkər oyunlarına baxış bucağı fərqlidi, mən özüm elə-belə baxmağı xoşlayıram. Sadəcə maraqlıdı ki, bu tip oyunlar getdikcə daha da populyarlaşır və forumlarda tez-tez adı çəkilir.

Emma
    Participant

<span data-sheets-root=”1″>Mən oyun saytlarının ümumi imkanlarını görmək üçün bir neçə platforma araşdırırdım. Onların içində PinUp ünvanına da nəzər saldım və əsas menyunu yoxladım. Oyunlar kateqoriyalara ayrılıb və tapmaq asandır. Səhifələr sürətli cavab verir. Yalnız məlumat məqsədi ilə baxmaq üçün əlverişlidir.</span>

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Password

Skip to toolbar