forum issues

forum issues

TechTablets Forums General General Discussion forum issues

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Blackburn 1 year, 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #79095

    Blackburn
    Participant
    • Posts: 67

    Hi chris not sure you’re aware but the forum was saying url not correct and sometimes the site looks all messed up.

    Proud supporter of TechTablets via Patreon
    Tablets: Hi12 dual boot & MediaPad M5
    Phone: Xiaomi Redmi Note 5 (Global ROM)
    PC: Dell G3 15 1050 Ti undervolted & repaste
    Desktop PC: AMD Ryzen 1700, 16GB RAM, 512GB 960 Evo, Gigabyte 1060 6GB

    #79106

    Giovanni
    Participant
    • Posts: 181

    Yes, this happened also to me and other users.
    I already reported to @chris

    EZbook 3 Pro BIOS modder - find my work here
    If you want to tag me, my username is thegiolly

    #79109

    Chris G
    Keymaster
    • Posts: 2649

    This should all be fixed now. If you still see the page all messed up then please delete your browser cache for this site and that will fix it. Th URL not found issue was related to a redirect issue and that was also fixed.

    Chris | Admin
    Please support us and help keep TechTablets online. Affiliate revenue is used to pay for the server, studio apartment (Techtablets HQ) and buy new tech to review. Without it, this site would be dead.
    Next up for review:
    Ordered and waiting for my: BMAX Y13, Mi Gaming Laptop (2019)
    Currently testing: ASUS ROG 2

    #79248

    Blackburn
    Participant
    • Posts: 67

    I don’t know what u did. but it’s really fast now. Even on my tablet.

    Proud supporter of TechTablets via Patreon
    Tablets: Hi12 dual boot & MediaPad M5
    Phone: Xiaomi Redmi Note 5 (Global ROM)
    PC: Dell G3 15 1050 Ti undervolted & repaste
    Desktop PC: AMD Ryzen 1700, 16GB RAM, 512GB 960 Evo, Gigabyte 1060 6GB

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Lost Password