Jaka jest wasza ulubiona kosmetyka? Szukam czegoś sprawdzonego!

Jaka jest wasza ulubiona kosmetyka? Szukam czegoś sprawdzonego!

TechTablets Forums General General Discussion Jaka jest wasza ulubiona kosmetyka? Szukam czegoś sprawdzonego!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Mike
    Participant

Od kilku tygodni szukam nowych kosmetyków do pielęgnacji twarzy i ciała. Mam wrażliwą skórę i dość ciężko znaleźć coś, co mnie nie uczula albo nie zostawia tłustej warstwy. Testowałam już kilka drogeryjnych marek, ale nic nie zachwyciło. Lubię też kosmetyki z naturalnymi składnikami, ale wiadomo, że nie wszystko, co „eko”, działa. Macie jakieś swoje hity, które możecie polecić? Chodzi mi o kremy, sera, coś do oczyszczania i ewentualnie delikatny makijaż. Zależy mi, żeby to były produkty w rozsądnej cenie i łatwo dostępne. Może coś z katalogów albo polecanych marek? Chętnie poczytam o waszych ulubieńcach!

nelly
    Participant

Hej! Też mam bardzo wrażliwą skórę i długo szukałam czegoś, co będzie delikatne, skuteczne i w dobrej cenie. Ostatecznie zakochałam się w kosmetykach z Avon katalog 2025 – ogromny wybór, łatwo znaleźć coś pod konkretny typ skóry. Ja używam żelu do mycia twarzy z aloesem i serum z witaminą C, które daje super efekt rozświetlenia. Najlepsze jest to, że można przejrzeć cały katalog online i poczytać o produktach zanim się je zamówi. Często są też promocje, gratisy i darmowa dostawa do punktu. No i kosmetyki kolorowe też mają niezłe – tusz do rzęs z serii Mark naprawdę daje radę. Jeśli lubisz testować nowości, polecam zaglądać tam co miesiąc, bo pojawiają się nowe rzeczy.

Adrian
    Participant

Ja z tej firmy mam kilka swoich klasyków – ich płyn micelarny i krem na noc z linii Anew to dla mnie must-have. Fajnie, że wspomniałyście o katalogu online, bo nie wiedziałam, że można teraz tak wygodnie wszystko przeglądać. Poza tym, uważam, że Avon to dobry wybór, jeśli ktoś nie chce przepłacać, a mieć coś naprawdę przyzwoitego. I ten retinol 1% – sztos. Moja mama go używa i serio jej skóra wygląda o kilka lat młodziej.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Password

Skip to toolbar