Kto wygrał u bukmachera GGBet Polska?

Kto wygrał u bukmachera GGBet Polska?

TechTablets Forums General General Discussion Kto wygrał u bukmachera GGBet Polska?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Pole_Main
    Participant

Czy ktos probowal obstawiac duze turnieje u bukmаchera GGBet? Na przyklad na mistrzostwa Hiszpanii czy Puchar Anglii? Ciekawi mnie, czy udalo wam sie wygrac na topowych meczach, np. Barcelona – Atletico Madryt czy Chelsea – Manchester City. Chce zrozumiec, na ile naprawde da sie tu zarobic przy popularnych wydarzeniach.

Triski
    Participant

Wiesz, co zrozumiałem po kilku miesiącach obstawiania? Trzeba zawsze przeprowadzać analizę! Inaczej się nie da. Dopiero teraz rozumiem, jak bardzo byłem głupi, kiedy po prostu stawiałem na chybił trafił. Teraz przed każdym zakładem zawsze robię analizę. Patrzę głównie na aktualną formę i kontuzje zawodników. W zeszłym tygodniu postawiłem na mecz Barcelona – Atletico Madryt u bukmachera GGBet https://ggbetpolska.com . Kursy wynosiły około 1,85 na zwycięstwo Barcelony i 3,40 na remis. Postawiłem 15 euro na zwycięstwo Barçy. I wszystkie moje zakłady weszły. Ciekawe, czym się kierujesz, kiedy wybierasz, na co postawić?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Password

Skip to toolbar