Krille Muspk

Krille Muspk

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #41581

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    My 200GB Sandisk card works just fine, and it is running in exFAT, never had any problems with the card not being recognize, the only problem I have is that all my cards are just running in 2.0 USB Speed on the cube :/

    #40894

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    Thanks, hope you get it soon. Please let me know if you have any issues with MicroSD reader. It works on my 16GB, 32GB Samsungs. But not my 128GB Pro Samsung or 8GB EMTEC cards. Bit of a pain as I wanted to use the 128GB card I just recently got.

    My Cube SD-card reader works, it can read my 200 GB and 120 GB cards without issue, but I am just getting USB 2.0 speeds :/.

    #40641

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    I tried to contact the Mods on the site, but of course no respons, their only respons is to bann people who has issues with the phone and delete their threads.

    #40639

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    What the hell, so they ban you for posting the truth! That is absurd. All you can hope for now is to cross your fingers for an OTA fix. My UMI touch had like 6 OTA updates, which was a bit over the top but at least they are fixing some bugs.

    Made a new thread just now linking the documentation I have done to this site so people can see how UMi is treating their customers:
    http://community.umidigi.com/thread-3385-1-1.html
    http://community.umidigi.com/forum-38-1.html

    Its gonna be deleted and banned in a few minutes 🙂

    #40635

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    And I just now got IP-banned :), this will probably be my last UMi phone

    https://gyazo.com/b55ef286b42373b7418145116f1ba1ae

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #40602

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    I currently have problems with the wifi, turning off by itself after a while though it says it is still on, so I have to inactivate the wifi on the phone to get it to work again.
    I guess I wont get any help from UMi to solve that problem.

    #40600

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    The represents of Umi is horrible, I wrote a post about the size of the Umi Super being wrong on the official forum and I got banned and got my post deleted for it, and mods making up lies that I have not been banned..
    You can see it here:
    http://community.umidigi.com/thread-3376-1-1.html
    https://gyazo.com/6de0e05b98001097ac35ad3cfd1e92ec

    And seemlingly it doesnt seems I am the only one getting banned or get their posts deleted, seems like this is a widespread phenomena.
    See here:
    http://community.umidigi.com/thread-3379-1-1.html
    https://gyazo.com/92cb09fc738f4a6b521631f550c0136c

    This is giving UMi a really bad reputation. They dont seems to care about customer support and no one is allowed to come with fair criticism.
    Someone should really contact a higher up representative of UMi and tell them what is going on.

    Picture of the ban:
    https://gyazo.com/88b4c099fdb6d9d38ddef94bdced91bf

    This post got me banned and the mod is lying, I only made one post and I got banned for it and had my thread deleted:
    https://gyazo.com/8a1b4287bc8077e547be45ae6d004af0

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #40244

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    I decided to combine the SD-card with the Internal memory, that way you can use files that is bigger than 4 GB.

    #40231

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    Found answer:
    No one of MediaTek based smartphones supports the exFAT file system since MediaTek hasn’t licensed it from Microsoft.

    #40046

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    I tried it again with flight mode, and now I am getting around 5 hours of battery time when playing a 480p movie. I guess that is okay?

    #39866

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    It powers off at 2%. I have ran it down a few times now until it powers off, havent test to start it again, I just go and charge it again.
    I will look at the task manager and go into flight mode. See if that helps. But yeah it seems like I am only running at one battery cell :/.

    #38971

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    3L-U3?  That model works intermittently?

    It has problem with the cable.

    #38871

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    I just reflashed my android and it started to work again :)!

    #38870

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    Think I just gonna try to reinstall android on the tablet.

    The Instruction to Flash Android on HiBook (Win10 Remained)
    http://forum.chuwi.com/thread-1283-1-1.html

    #38867

    Krille Muspk
    Participant
    • Posts: 26

    Not for very long cause I didnt see that it was updating. Maybe 2,5 minutes. So that could be the reason why its not booting now.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)

Lost Password