theriddler

theriddler

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • #36549

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    Hi – do I need to use the stated shortcut for image of win 10 in first post or can I use my own image & activation key?

    #36268

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    Hi … having reached the conclusion that android doesn’t work so well with win 10, I’ve decided to move to win 10 pro as per first post… before I charge into doing this – do I need a product code or activation key for win 10 pro? If so where would I get one? From Microsoft online store or something?

    #16531

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    Maybe the Teclast x16 power (as opposed to the x16 pro…)???

    #16151

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    Update…. reply from teclast.es:

    <span style=”font-size: small;”>”The PRO version was phased out and it appeared the new PLUS version.</span>
    <span style=”font-size: small;”>Any PRO what you could find is old stock”</span>
    Hmm…pro version now no longer?
    #16118

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    The only reason I was keeping an eye on that site is that they have been saying that they would be having a European international version of the x98pro… maybe I’ll drop them an email & find out….

    #16107

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    OK… just seen elsewhere on site refs to the x98 plus…. I should look more carefully before posting… oops! Anyway as I said originally looking at the Spain Teclast site … couldn’t find the x98 pro under products??

    #16105

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    It seems similar to the x98pro but with Z8300 instead of Z8500??? Oh yeah… no mention of Android, just Win10 home….

    #14257

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    I thought the air derivatives had the same heating issue? If you’re concerned about the issues with these units… maybe best to steer clear of the dual boot at the moment… I think it was Chris who thought they were more buggy compared to the windows 10 only unit???

    #14255

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    Mine works fine and has done since I got it…I avoid letting it get too low on power especially in windows as mentioned with shutting down issues in another thread…. it seems to work really well…

    #13386

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    Android Safe mode…

    Entered by touching and holding the power off option from the shut down menu and a new window will pop up asking if you want to boot into safe mode…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #13383

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    FASTBOOT mode

    Entered from dual boot menu… select android & hit OK. .. then press volume down & up buttons together until you see the FASTBOOT screen….

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #13380

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    DNX BOOT MODE

    Entered by holding down volume down and power buttons…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #13243

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    I’ve ordered a Samsung EVO+ 64GB card… SDXC UHS-1 Grade 1 Class 10… will see how it goes… in the past I’ve found Samsung cards to work well with Android phones … had a few issues with sandisk…? At the time I remember being told to get from reputable source as fake ones exist? Hmm … maybe I should have read this thread before ordering!! 🙂

    One thing I would say is that there seemed to be a bit of play with card when I inserted it (this was a generic 4GB card…)… initially it wasn’t recognised but I removed and reinserted more carefully and it seems to be working fine now…

    EDIT: Now working OK…. had to format card as FAT32 using 3rd party software “Guiformat” …

    #13166

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    Thanks for that… yes have found it now…. have added it as a shortcut to start menu so it now shows up in tablet mode… bit annoying that the windows have question marks for prompts etc… managed to change the caption on the start menu to read “Boot to Android”, but the next pop up is full of question marks with the top message having Android wedged in the middle of a load of question marks and what I assume are YES and NO action buttons below only have a series of question marks… (by the way the left hand one seemed to boot to Android, so I assume that one is YES and the one on the right is NO as it cancels back out to the desktop/ tablet home page…). Anyone know how to change this or do I just put up with it? Realistically I don’t chop and change that much so it is a bit of a moot point… :-)… Now I’m trying to figure out how to root tablet in Android….

     

    I assume I get all the question marks because its meant to be Chinese??

    #13160

    theriddler
    Participant
    • Posts: 31

    Hi – I’m a bit confused here… managed to get to Android safe mode on tablet with safe mode shown in bottom left of home screen… then tried to run extracted boot.bat file from c:\ of computer, but didn’t seem to get very far … cmd.exe screen said something about:

    If ID above – 0/root… everything goes well.

    If otherwise ctrl + c to cancel.

    Press any key to continue.

    then get adb not recognised as an internal or external command, operable program or batch file. ?

    Should these files be on the tablet before running from windows??

    EDIT: Have now been able to get into FASTBOOT mode as well… which should the tablet be in?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)

Lost Password